1.9 tid opinie

FT

Parszywa dwunastka. Najgorsze diesle, na które możesz natrafić w ogłoszeniach

Parszywa dwunastka. Najgorsze diesle, na które możesz natrafić w ogłoszeniach

Prawie każda marka ma sumieniu jakiś silnik-wpadkę. Jeśli szukacie używanego samochodu z silnikiem Diesla i natraficie na któryś z tych, to powinna wam się zapalić lampka ostrzegawcza. Ewentualny zakup na pewno trzeba skonsultować z ekspertem.

Przegląd najgorszych diesli. Same kłopoty i sporo kosztów. Lista kilkunastu (!) pułapek

Samochody z silnikami Diesla cieszą się dużą popularnością na polskim rynku. Dzisiaj przyglądamy się jednostkom wysokoprężnym, których trzeba się wystrzegać. Lepiej nie kupujcie używanego auta z jednym z tych silników

Kupujemy używane: Saab 9-3. Co psuje się najczęściej, a na którą wersję najlepiej postawić?

. Używany Saab 9-3 - opinie, niezawodność, awaryjność, którą wersję wybrać?. Na rynku wtórnym wciąż ogromnym zainteresowaniem cieszy się klasa średnia. Jednym z ciekawszych wyborów pozostaje używany Saab 9-3. Która wersja 9-3 jest najbardziej godna polecenia, a które Saaby lepiej omijać szerokim łukiem? Sprawdzamy.

Kupujemy używane: Alfa Romeo 159 kontra Saab 9-3. Nieoczywisty wybór w segmencie D

Kupujemy używane: Alfa Romeo 159 kontra Saab 9-3. Nieoczywisty wybór w segmencie D

więcej niż w 159. Saab 9-3 - silniki. Silnikowe bogactwo Początkowo w gamie silników diesla znajdował się pochodzący z Opla silnik 2.2TiD o mocy 125 KM i 280 Nm (opracowany przez Isuzu), który w zestawieniu z opracowanymi przez Fiata jednostkami 1.9 TiD (JTDM) nie jest wart uwagi. Mechanicy zgodnie

Omijaj je szerokim łukiem. Najbardziej nieudane silniki. Pełna lista wtop i pułapek

Omijaj je szerokim łukiem. Najbardziej nieudane silniki. Pełna lista wtop i pułapek

: Rapid, Octavia, Yeti, Superb, VW: Polo, Golf, Touran, Tiguan, Scirocco, Jetta, Passat, CC, Sharan 1.5 dCi - grupa Renault Silniki wysokoprężne mają opinie wytrzymałych i długowiecznych. Mały Diesel Renault pokazuje, że może być zupełnie inaczej. Zaprezentowany w 2001 roku 1.5 dCi (K9K) znalazł

Najgorsze silniki Diesla. Omijaj je szerokim łukiem. Lista kilkunastu pułapek

Najgorsze silniki Diesla. Omijaj je szerokim łukiem. Lista kilkunastu pułapek

Samochody : Renault Avantime, Renault Espace, Renault Vel Satis, Opel Vectra C, Opel Signum, Saab 9-5 Chodzi o trzylitrowego diesla V6 produkcji Isuzu. Silniki te były wykorzystywane w Renault (3.0 dCi), Oplu (3.0 CDTI) i Saabie (3.0 TiD). Wadliwa jest wersja 177-konna oznaczona P9X701 w Renault

Omijaj je szerokim łukiem. Oto najbardziej nieudane silniki - awaryjne i drogie w naprawie

Omijaj je szerokim łukiem. Oto najbardziej nieudane silniki - awaryjne i drogie w naprawie

silnik 1.4 TSI (122-180 KM): Audi: A1, A3 Seat: Ibiza, Toledo, Leon, Altea, Alhambra Skoda: Rapid, Octavia, Yeti, Superb VW: Polo, Golf, Touran, Tiguan, Scirocco, Jetta, Passat, CC, Sharan Silniki wysokoprężne mają opinie wytrzymałych i długowiecznych. Mały Diesel Renault pokazuje, że może być zupełnie

Te auta omijaj szerokim łukiem. Psują się na potęgę, a ich naprawa doprowadza do bankructwa

Te auta omijaj szerokim łukiem. Psują się na potęgę, a ich naprawa doprowadza do bankructwa

jednostkach 1.9 dCi zacierają się panewki i psują turbosprężarki. Większe 2.2 dCi także zbierają bardzo niepochlebne opinie. - Awarie wycieraczek i sterowników bocznych szyb. - Nietrwałe amortyzatory, sworznie przednich wahaczy, elementy stabilizatora oraz poduszki belki tylnego zawieszenia

Saab 9-3 (2002-2011) - opinie Moto.pl

Saab 9-3 (2002-2011) - opinie Moto.pl

210 KM), turbodiesel 2.2 TiD (125 KM) 2003 - wersja Cabrio 2004 - benzynowy silnik 1.8 (122 KM), turbodiesel 1.9 TiD (120 lub 150 KM) 2005 - wersja kombi (SportCombi), silnik 2.8 V6 (230 lub 250 KM

Aż strach się bać tych aut. Brzydkie, awaryjne i doprowadzą do bankructwa

Aż strach się bać tych aut. Brzydkie, awaryjne i doprowadzą do bankructwa

projektowana jako minivan, czyli auto praktyczne i rodzinne. Nie brakuje opinii, że jako takie, Multipla sprawowała się wyśmienicie. Do dzisiaj ma grono oddanych fanów. fot. Fiat | Fiat Multipla Teraz przejdziemy na zupełnie inną motoryzacyjną półkę. Japońskie sportowe auto Mitsuoka Orochi uważane jest

Saab 9-3 SportCombi 2,8 V6 Turbo

1.9 TiD 8v (120 KM, 195 km/h); 1.9 TiD 16v (150 KM, 200 km/h)

Awaryjne silniki | Uważaj przy zakupie tych aut [AKTUALIZACJA]

Awaryjne silniki | Uważaj przy zakupie tych aut [AKTUALIZACJA]

benzyny LIQUI MOLY Benzin Systempflege, 30... 0 opinii Podstawowe informacje o Dodatek do benzyny LIQUI MOLY Benzin Systempflege, 300 ml LIM5108 Producent Liqui Moly Sprawdź cenę tego produktu ? dane dostarcza: Silnik wysokoprężny BMW o

Saab 9-5 1.9TID "w okularach" - czy warto ?

, ew inne usterki jakie są typowe dla tego modelu poczytałem w sieci na temat tego auta i opinie sa rożne ale przeważają te pozytywne co skłania do zakupu bo auto w miarę młode a ceny niskie ew. w gre wchodzi tez model 9-3 z tym samym silnikiem

Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

chce kupic Saab 9-3 2,2 TID z przebiegiem 190.000 km. z 1999r . prosilbym o informacje na co powinienem zwrocic uwage przy zakupie tego samochodu. co sprawdzc w mechanice pojazdu, co jest jego slaba strona. pozdrawiam.

Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

chce kupic Saab 9-3 2,2 TID (diesel) z przebiegiem 190.000 km. z 1999r . prosilbym o informacje na co powinienem zwrocic uwage przy zakupie tego samochodu. co sprawdzc w mechanice pojazdu, co jest jego slaba strona. prosze o informacje.

Saab 9-3

Witam, mam wielka prosbe - opinia o Saab 9-3 1.9 tid. Bardzo bede wdzieczny za opinie osob ktore uzytkowaly/uzytkuja ten samochod. dziekuje

Saab 9-3 - opinie

W zasadzie od zawsze jestem fanem marki Saab i pomyslałem że może czas kupić w końcu auto tej marki. Zastanawiam sie na kupnem Saaba 9-3, a konkretnie chodzi mi o model Saab 9-3 2.2 TiD, 3 drzwi, rocznik ok. 1999-2000. Wygląd dla mnie absolutnie kapitalny. Wyposażenie bardzo dobre. Mam tylko

Proszę o opinię - Saab 9-3

Myślę o zakupie saaba 9-3 z silnikiem 2,2 Tid. Zastanawia mnie tylko, dlaczego te auta są w Niemczech tak tanie w porównaniu z cenami info- eksperta. Czyżby były nietrwałe, miały jakieś istotne wady? Jeśli ktoś użytkuje podobne auto / posiada wiarygodne opinie, proszę o odpowiedź: co się

Re: Saab 9-3 2.2 TiD

wiem o tym aucie sporo, ale chcialbym uslyszec opinie uzytkownikow. Silnik jest Opla z pompa radialna VP44, wtrysk bezposredni, 16V. Jest glosny, ale w miare ciagnie. Komfort taki sobie. Ciekawi mnie jak to sie zachowuje na dluzsza mete (2-3 lata).

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

Cóż, ja mogę się wypowiadać tylko o 2.0T. Katastrofalne zawieszenie = auto buja się w zakrętach jak Batory, przy takich osiągach to juz nie wypada. Skrzynia: za krótka 1 i 2, genialna 3 (całkiem fajnie idzie od 30km/h do 170km/h). O kosztach się nie wypowiadam, bo 2.0T kosztowo wygląda

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

Tak, uzywam Saaba 9-3, ale nie diesla i troche nowszy model (2003). Nie mialem powazniejszych problemow poza elektronicznymi drobiazgami, ktore wymagaly przeprogramowania, zas moj serwis jest doskonaly. Jestem zadowolony i zawieszenie na dziurawych drogach spisuje sie niezle. Inna sprawa jest

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

Różnica między nowym 9-3 a starym 9-3/900 jest taka, jak między Vectrą A a Vectrą C.

Volvo V70 D5 i Saab 9-5 TID - wady

Przyjmimy wersje mocniejsze, czyli volvo 163 KM, a saaba 177KM. Chciałem skupić się na wadach, troche słyszałem o tych modelach, np. ze volvo jest o wiele wygodniejsze od saaba i ze saaby 9-5 czasami sie psują, ale z kolei w volvo drążki i wachacze wytrzymują 100 tys. na polskich drogach

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

saab 9-3 (jeździłem przez jakieś 20000km wersją 2.0T 185KM) ma katastrofalne zawieszenie i marną skrzynię biegów. Poza tym zajebiste auto.

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

a co powiecie na pytanie zadane na poczatku: "na co powinienem zwrocic uwage przy zakupie tego samochodu. co sprawdzc w mechanice pojazdu, co jest jego slaba strona." oraz dodatkowo: ile kosztuje utrzymanie? tzn ile spala, itd.

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

czy na forum nie ma nikogo kto uzywa lub uzywal ten model samochodu i moze udzielic mi informacji? pozdrawiam

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

potencjalnie dostepnej mocy jestem calkowicie usatysfakcjonowany, konkurencja (cenowa) w postaci A4 1.8T/3.0 oraz 325 i C230/320 wlasciwie nie oferuje niczego wiecej pod wzgledem osiagow. Spalanie...benzyna wciaz jeszcze jest tania!

Re: Saab 9-3 2,2 TID - prosze o opinie

co to znaczy i w czym to sie objawia?: -ma katastrofalne zawieszenie i marną skrzynię biegów. wymaga czestych napraw, wymiany, czy komfort?

Saab 9-3 z silnikiem TiD 2.2 z 2000 roku - opinie

Witam, Zastanawiam się poważnie nad kupnem Saaba 9-3 z 2000 roku, z silnikiem diesla o pojemności 2.2, z przebiegiem 90 tys km. Samochód był sprowadzany z zachodu. Z informacji wynika że był uderzony z przodu. Cena jaką będę musiał zapłacić za ten samochód to około 42 tys. złotych

Re: Saab 9-3 2.2 TiD - co myślicie?

. > > > Wlascicel 9-3... Nie chce mi sie historycznego watku szukac i zazwyczaj daleki jestem od opinii typu "A nie mowilem" ale tu powstrzymac sie nie moge: A nie mowilem trzymaj sie z dala od Saaba! -- "Moja kawa, Twoja kawa, taka rozmowa..."

Re: Saab 9-3 2.2 TiD - co myślicie?

to super. Myśle, ze jesli auto sie podoba i sprawia tyle przyjemnosci to można przełknąć różnej maści awarie i inne takie "drobiazgi" zwłaszcza, dopóki nie sa to zdarzenia unieruchamiające Cię w szczerym polu. Czyli, jesli powyższe jest spełnione, to sraj na ogólne opinie i ciesz się z jazdy

Re: Saab 9-5 (1997-2010) - opinie Moto.pl

Użytkowałem Saaba 9-5 1,9TID 150KM VECTOR przez sześć lat. Mój egzemplarz niestey był bardzo usterkowy. Jedynie dobre słowo mogę powiedzieć o "nomen omen" fiatowskim silniku. Nie jestem ekspertem ale myślę, że od momentu kiedy Saaba przejął GM samochód dostosował się jakościowo do produktów tej

Re: Prosze o opinie na temat tel.So9ny ericsson k

gsmcenter.pl/pg.php?tid=343 tu masz wszystko jest doszczętnie prześwietlony

Re: Saab 9-3X

proponuje obejrzec na forum saabklubu opinie użytkowników na temat silnika 3,0 TID, po 100 tys km jest do wymiany, takze faktycznie fajnie jest czuc sie jak w starym, zwłaszcza ze sie wymienia go co 100tys

Re: Saab 9-3 - opinie

gwarantuje mniejsza ilosc napraw i wieksza niezawodnosc. Podzespoly dobrane sa precyzyjnie, a ich zdecydowana wiekszosc wykonana jest z materialow wysokiej jakosci co gwarantuje zdecydowanie mniej niezaplanowanych wydatkow. Smigalem przez 2 lata 9-3 2.2 TiD i 2 lata temu zmienilem go rowniez na Saab

Re: Saab 9-5 (1997-2010) - opinie Moto.pl

wychodzi a raz nie. Ale pozostałe silniki w 9-5 są fajne (2.2 TID trochę mułowaty ale za to niezniszczalny). Osobiściejeżdżę teraz 2,3 t Biopower i jestem super zadowolony. szkoda tylko że w Polsce nie sprzedają E85 (Bioetalnol) gdyz ten silnik (jak przeciętny Polak) lubi wódę i nabiera po niej mocy

Re: Saab 9-5 (1997-2010) - opinie Moto.pl

mialem saaba 95 2002 2.2 tid szczerze mowiac to najlepszy samochod w tej klasie wykonczenie wnetrza i silnik to jakosc o ktorej niemieckie samochody moga pomarzyc. Ale naglosnienie to prawdziwy majstersztyk ten samochod ma lepsze audio 6+1 niz niejedno kino domowe masakra! nie mialem z nim

Tradzik mlodzienczy w wieku 35 lat ?!

Witam, bardzo prosze o opinie i pomoc w tej sprawie! www.synaptis.eu/forum/showthread.php?tid=35 czy ktos ma podobne doswiadczenia ?

Re: saab ze Szwecji?

Akurat ten silnik 1.9tid ma dobra opinie i to chyba najlepszy zestaw . Za tyle ile chcesz przeznaczyc spokojnie znajdziesz cos z rocznika 2006 z rozsadnym przebiegiem i w super stanie technicznym . np tnij.org/fvnz -- Zanim

World Women's Curling Championships 2007

) pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_%C5%9Awiata_Kobiet_w_Curlingu_2007#Reprezentacje w eurosporcie także można pooglądać Kto wygra ? -- Obrazki Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją.

Re: Saab 9-5 (1997-2010) - opinie Moto.pl

slaby artykul. nie jest nigdzie wspomniane, ze silniki to prawdziwa udreka tego modelu i prawdziwa przyczyna, dlaczego auto na rynku wtornym jest az takie tanie. 3.0 TiD 177KM zrobiony przez Isuzu to syf nad syfami - psuje sie praktycznie kazdy egzemplarz powyzej przebiegu 150kkm. mam nawet

Berneńczyki :)

Poszukuję forumowiczów, którzy tak jak ja zwariowali na punkcie bernenczyków. Ja mam 1,5 roczną sunię, cudowną, łagodną i kochająca dzieci... Podzielmy się opiniami na temat tej rasy -- "Sólo tu corazón caliente, y nada más..." gg 2042048

Crossu ciag dalszy

dla niej rozwiązań alternatywnych". www.kurierlubelski.pl/index.php?module=dzial&func=viewpub&tid=9&pid=45814#comments Jaka opinie moze w tej sprawie wydac prezydent?

AUDI 2.0 FSi 150KM automat 2004, 80 tys km -opinia

jeszcze pojedzie na kanał do znajomych do sprawdzenia, generalnie chodzi mi o komfort jazdy i spalanie i wszystkie inne cenne informacje dotyczące skrzyni automatycznej, zawieszenie znam, miałem A6 ale 1,9Tdi 110KM, teraz mam Saaba 1,9 TiD 120KM z 2006 z przebiegiem 180 tys, zastanawiam sie poważnie nad

Krawców Wierch

Czy Forumowicze byliby uprzejmi zająć stanowisko w sprawie brzmienia dopełniacza szczytu Krawców Wierch? Przetoczyła się dyskusja na pl.rec.gory http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,48205.html?group=pl.rec.gory&tid=1143688&pid=&strona=0 na ten temat, ale chętnie wysłuchałbym opinii językoznawców

Saab vs. Renault - dylemat

Jak w temacie: Mam do wyboru spośród dwoch autek: 1) Saab 9-3 rok prod. 2001 , 2.2. TID w starej budzie 2) Renault Laguna 2 2002, 1,9 DCI Obydwa mi się podobają, ale ciężko mi wybrać. Saaba już posiadam ( egzamplarz podobny tylko starszy) i od 2,5 roku mnie nie zawiódł. Za Renault przemawia to

Re: Saab 9-5 (1997-2010) - opinie Moto.pl

Do tiaaa. A jeździłeś 9-5? Ja jeżdże. To już drugi Saab jakim jeżdżę. Najpierw były 9000 2,0 t. Suuuper autko... przejechałem nim 280 tys... Jak ktoś ze mną jechał pierwszy raz, nie mógł się nadziwić, ze to auto z 97 roku. Tera jeżdżę 9-5 3,0 tid. Na forach znajdziesz pełno wpisów, że to lipa, że

Re: Honda Civic to super auto,czemu w Polsce ma

: civic ma rozstaw osi - 103.1 cali www.edmunds.com/new/2005/honda/civic/100469781/specs.html?tid=edmunds.n.researchlanding.leftsidenav..8.Honda* accord ma

Re: niemiecka 'solidność', dalej w to wierzycie ?

edmunds.com/ratings/new/2003/volkswagen/golf/consallreviews.html?tid=edmunds.n.crr.overallrating..1.Volkswagen* to samo o Jetta/Bora.tyko kilka opinii od niezadowoloncyh a reszta ocen od 8 do 10.

Re: tanie studia zaoczne w Warszawie

Po fantastycznych 'opiniach' trochę realu z innego forum. forum.wp.pl/fid,255,tid,442232,fullText,1,temat.html?ticaid=1f8b5 Dla równowagi. I myślę, że nieco bardziej obiektywne

Re: Primorsko perla beach sun

tu dokładnie opisane Primorsko, mam sentyment do tej miejscowości bulgaricus.pl/forum/showthread.php?tid=44 a tu moja opinia nt. tego hotelu , byliśmy w 2014 z TUI

od tabletek nasennych

mozna czasami zasnac przez to! W aptece polecili mi melatonine w takich przypadkach, poniewaz nie znalam tego wczesniej (!?) prosze o opinie na ten tema. Tu znalazlam pare slow

Re: Światowe media o katowickiej tragedii

.messages.yahoo.com/bbs?action=l&mid=&board=37138459&sid=37138459&tid=appolandroofcollapse&start=1

sejmowa komisja „Przyjazne państwo"

. www.kurierlubelski.pl/index.php?module=dzial&func=viewpub&tid=9&pid=49324#comments

Syrian intervention risks upsetting global order.

http://www.washingtonpost.com/opinions/syrian-intervention-risks-upsetting-global-order/2012/06/01/gJQA9fGr7U_story.html?tid=pm_opinions_pop Niesamowicie szczera opinia jednego z najbardziej szacownych geopolitykow Swiata.Co dla mnie jest istotne,Henry A. Kissinger jest czlowiekiem klanu

AUDI A4 2.0 FSi 150KM automat 2004,80tys/km warto?

jeszcze pojedzie na kanał do znajomych do sprawdzenia, generalnie chodzi mi o komfort jazdy i spalanie i wszystkie inne cenne informacje dotyczące skrzyni automatycznej, zawieszenie znam, miałem A6 ale 1,9Tdi 110KM, teraz mam Saaba 1,9 TiD 120KM z 2006 z przebiegiem 180 tys, zastanawiam sie poważnie nad

Antywirus dla firmy

forum.mks.com.pl/forum/viewthread.php?tid=7260 Mysle, ze czas na zmiany. Prosze o wasze opinie jakiego zakupu dokonac. Antywirus (stacje robocze) ma pracowac na jednostkach w zakresie od ~300MHz do najnowszych P4, czyli zalezaloby nam, zeby byl szybki,(ze wzgledu na te slabsze jednostki) malo pamieciozerny i skuteczny. Waznym kryterium

Re: wow

. forum.wp.pl/fid,255,tid,472609,fullText,1,temat.html?ticaid=1a91c Decyzje UOKiK są ogólnie dostępne. Nie musiałem szukać ich w internecie. Codziennie czytam je na przystanku autobusowym. Znam je na pamięć. To co tam przeczytałem pozwala mi dokonać właściwego wyboru.

Re: Niezawodność Alf 156

Gość portalu: Alfisti napisał(a): > 1.Alfy są zajebicha bo mają buta > 2.Alfy są chu...bo sie piepszą > 3.A najlepsze to są maluchy bo mało palą > 4A sąsiad to ma tico i se chwali > itp tid nie widze sensu tej całej duskusji

Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros

www.sklepy24.pl/sklep/neo24_pl/opinie/1 www.kuptanio.pl/sklep/neo24-pl-sp-z-o-o/ www.opineo.pl/opinie/neo24-pl,negatywne

Administracja wspiera ataki personalne i trolla

. usenet.gazeta.pl/usenet/0,47943.html?group=pl.soc.wegetarianizm&tid=1029837&pid=1029869&MID=%3Cdtspgd%24766%241%40inews.gazeta.pl%3E Autor: misiu misiu-1@gazeta.pl Data: 31-12-2005, 09:49:45 A teraz wspaniali obrońcy zwierzątek chcą powrotu eksperymentów doktora Mengele. ( typowo ubecka metoda oczerniania)

super sportowa "cytrynka" - wizja

://images.google.pl/imgres?imgurl=http://hvtm.totalcar.hu/car/m/citroen/410792.jpg&imgrefurl=http://hvtm.totalcar.hu/index.php3%3FID%3D9000%26carID%3D1799%26tID%3D60&h=384&w=512&sz=27&tbnid=z0YSi0UYwNcJ:&tbnh=96&tbnw=128&hl=pl&start=3&prev=/images%3Fq%3Dcitroen%2Bc9%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl-PL:official_s%26sa%3DG

Re: PKT.pl oszuści, naciągacze

doświadczeń to tutaj koleś wyjaśnił jak wyglądała twoja współpraca z nami więc forum.wp.pl/fullText,1,fid,11452,tid,657621,pid,31713637,temat.html postaraj się być bardziej powściągliwy w

przytoczę opinię o firmie ComArch :)

która dokladnie odzwierciedla myślenie jakie wyziera z ww. artykuły usenet.gazeta.pl/usenet/0,48205.html?group=pl.praca.dyskusje&tid=1086801&pid=&strona=0 Opinia o firmie

Re: W niektorych miejscach usa benzyna po 1.84/ga

: www.hotele-polskie.pl/search?PID=16&TID=79&order=hotelname&KID=1&EXTHOTEL=sea -- AMOR PATRIAE SUPREMA LEX

Re: MSIE vs. Mozilla

: slashdot.org/articles/02/11/19/174214.shtml?tid=128http://www.jmu.edu/computing/security/info/iehot.shtml

Re: Częściej i szybciej do Warszawy?

stronę internetową www.pr.pkp.pl/code/glowna.php?ID=C00&wersja=pol&TID=125&arch=1 Opinie będą zbierane do 5 listopada."

Re: podobno UPC ma uruchomic internet na Witosie

groups.google.pl/groups?q=chello.pl&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF&selm=9hsf7j%24g42%241%40news.tpi.pl&rnum=5 groups.google.pl/groups?q=chello.pl&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF&selm=9mm1el%24cua%241%40news.onet.pl&rnum=7

Magistrat po wrocławsku

www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-39724.html Magistrat po wrocławsku LUBLIN Od 1 lipca miastem zarządza gruntownie zreorganizowany Urząd Miasta. Rozwiązania wprowadzone w

Szukał hałaśliwych lokatorów, teraz sprzedał dom

krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,10650046,Rodzina_z_Zabierzowa_skazana_na__oprawienie_.html PS. Jeżeli wyrabiacie sobie opinie o sprawie i o ludziach na podstawie artykułów w GW to g...o wiecie. Szczególnie o uczciwości występujących tu ludzi.

~izmy od nazwisk zakończonych na -ski

Jestem niezmiernie ciekawy opinii Szanownego Państwa. Mam kilka pytań, więc je ponumeruję, chociaż chodzi mi przede wszystkim o tworzenie "izmów" od nazwisk zakończonych na -SKI, jak np. w punkcie 4d pisudskizm Trzymajcie się krzeseł, bo będą potworki słowotwórcze ;) 1. Czy można od

piszczało już dawniej :-) 2009

swoją opinię w sprawie lustracji. To z inspiracji abp. Życińskiego władze KUL-u skłoniły pracowników, by podpisali sprzeciw w sprawie odtajnienia archiwów IPN – mówi miejscowy dziennikarz. – Abp Życiński niejednokrotnie interweniował w lokalnych mediach, by nie publikowano niewygodnych

Re: Sukienka Ani Rubik

Żeby wyrobić sobie opinię o sukience pani Przetakiewicz bez wchodzenia na stronę szmatławca, wklejam zdjęcie ww. pani :D https://www.zeberka.pl/img/el/mf2/182_1.jpg Natomiast odpowiadając na twoje pytanie, moim zdaniem ciekawym rozwiązaniem będzie kołnierzyk ewentualnie naszyta przy dekolcie

Linki: Myślistwo

www.pzlowiecki.pl/krosno/kola/knieja/wspomnienia2.htm www.zrodla.most.org.pl/biuletyn/21/roznosci.htm www.wiatrowki.pl/forum/viewthread.php?fid=1&tid=133 słownik

Woda utleniona / inulina - prebiotyk

Chciałabym się z Wami podzielić tym, co w ostatnim czasie udało mi się usłyszeć od osoby prowadzącej gabinet medycyny naturalnej. Z "babską" candidą borykam się już prawie od roku ... w tym czasie przetestowałam masę maści, globulek, antybiotyków :(, suplementów tid.itd... Tym czasem

"etykieta" cenzora niePoLaKa %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

: news.messages.yahoo.com/bbs?action=l&mid=&board=37138459&sid=37138459&tid=appolandroofcollapse&start=1 SHOOT POLACKS IN TEMPLES.IN MOUTH by: elcunto_prickolini (25/M/Canada) 01/28/06 12:19 pm Msg: 18 of 5528 <EOM> IMAGINE THE STINK IN THAT BUILDING!! by: donnie_the_wanker (31/M/Choadshire, UK) 01/28/06 12:11 pm Msg: 2 of 5533 <EOM>

Powierzchnia użytkowa za tydzień wyrok sądu

: www.mforum.biz/post.php?action=reply&action2=replywquote&PID=40018&TID=7039&FID=2 po odebraniu mieszkania zauważyłem ze powierzchnia jest mniejsza o niecały metr (mniejsza dlatego ze powierzchnia była liczona od tzw surowej ściany a ja policzyłem od ściany wykończonej wezwałem rzeczoznawcę z uprawnieniami budowlanymi i zaraz po obiorze wymierzył mi mieszkanie

Wodogłowie a inteligencja.CZ 1

: usenet.gazeta.pl/usenet/0,47943.html?group=pl.sci.biologia&tid=1031989&pid=1031998&MID=%3Cis04pd%244ao%241%40inews.gazeta.pl%3E Oczywiście nie ze wszystki ,co cytowalem sie zgadzam, to znaczy z wnioskami ,jakie wyciagnieteto ,ze nawet "kawaleczek mozgu" wystarcza do normalnego zycia. CYTAT CZ 1 WM <ciekaw1@NOSPAM.gazeta.pl> napisał(a): > kk <noveyy777@NOSPAM.gazeta.pl> napisał(a

Re: Tavanic już w Polsce?

Tavanic w miniaptece.pl to jakaś lipa. Poza tym cały ten sklep jest jakiś podejrzany. Znalazłem o nim taką opinię: forum.wp.pl/fid,242,tid,340844,fullText,1,temat.html Tak poza tym, to jakaś klątwa

Re: Saab wciąż ceniony

Zgadzam się, że większość wyrażonych tu negatywnych opinii o Saabie, to po prostu obiegowe stereotypy. Teraz jeżdżę 95 3,0 tid... podobno strasznie zawodny, wadliwy silnik itd... Jakoś tego nie odczułem. Jedyna poważniejsza awaria to pompa wtryskowa - padła tak koło 90 tys... Po rozmowach z

Re: Mącik Teraz i Zawsze Nietykalna

go nam. www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-9472.html

Polacy na wyspach...

www.kurierlubelski.pl/index.php?module=dzial&func=viewpub&tid=9&pid=41280#comments

Ty decydujesz ile zarobisz! Lukratywny e-biznes!

Ty decydujesz ile zarobisz! Lukratywny e-biznes dla każdego! Od jakiegos czasu zainteresowałem sie zarabianiem w firmie ProfitClicking (Stary JustBeenPaid) O PC jest coraz bardziej głośno a to z prostego powodu... Firma działa, jest wypłacalna, same pozytywne opinie i co najważniejsze można

Zukow - najgorszy dowóedca II w .św.

zaczynają drażyć własną historie i dociekac prawdy np. na tym forum cytowana jest opinia o Zukowie autorstwa- nie lepszego od niego gen. Jeremienki: " czlowiek straszny " 19 января 1943 года, Маршал

Re: rosnie apetyt geja???

rozumial po angielsku to prosze pofatygowac sie na strone www2.gazeta.pl/usenet/704534,27014.html? group=pl.sci.psychologia&tid=41492 tu znajduje sie przetlumaczenie . Jak moze osoba tak nie kompetentna wyrazac swoje opinie na lamach tak poczytnej gazety??? tego nie wiem. Pisze pan ze panstwo

zobacz tu kto jest zbrodniarzem

.USA i kraje europejskie powinny zbrodniczą agresję bazwzględnie ... wiadomosci.wp.pl/kat,1020351,oid,3128566,title,Co-dalej-z-Gaza,wid,10728175,opinie.html - 33k - Kopia - Podobne strony 9. Wprost 24 - ONZ oskarża Izrael o popełnienie zbrodni wojennych Komisarz ONZ ds. praw

Polacy na wyspach

www.kurierlubelski.pl/index.php?module=dzial&func=viewpub&tid=9&pid=41280#comments

Re: wtopa

www.archiwum.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-72817-comments_startnum-21.html "Swoją wersję Nocy Kultury pod nazwą „Nocnik

Przeciwko chamstwu, agresji ,, nienawiści na forum

ostatnie 4 lata napotkałem wypowiedzi nie więcej niż 10 osób które prezentowały na forum podobne opinie. Czy jest nas rzeczywiście tak mało ? Czy mamy dać się zdominować szydercom, oszczercom. kibolom etc.? Przykład z forum kuchnia –vege Od paru lat zwolenników wege wyzywa tam typek od

ok.76% wzrostu ludnosci w Europie to przybysze.

Bardzo ciekawy artykul o imigracji w Europie , ktora reprezentuje ok 76% wzrostu ilosci mieszkancow, moze wezmiemy pod uwage,ze wolanie o imigrantow stwarza wiecej problemow niz zyskow. Cos Eurostat za czesto chowie wyniki statystyk, a podnieca sie badaniami opinii publicznej Tre af fire nye

Ewolucja rybosomów i kneblowanie dyskutantów.

usenet.gazeta.pl/usenet/0,47943.html?group=pl.soc.religia&tid=1489322&MID=%3Cio4fqj%249d9%241%40inews.gazeta.pl%3E ) okrasiła to wszystko 'obszernym komentarzem': "Ostrzegałam przed nazbyt długimi (a tu jeszcze dodatkowo nieoznaczonymi) cytatami. Za następne będzie ban.". Owszem ostrzegała , ale w innej dyskusji (POZA TYM NAWET W TAMTEJ CHODZIŁO O (EWENTUALNE) UMIESZCZENIE WATKU W "OSLEJ ŁAWCE

Re: 6 i 7-latki w szkołach

: www.polskaedukacja.pl/index.php/maluchy/86-qmaluchy-ponios-konsekwencje-bdow-reformyq-wywiad-z-dorot-dziamsk-ekspertem-akcji-ratuj-maluchy.html archiwum.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-78006.html zamykanie zerówek w przedszkolach etc), eksperyment kompletnie nieprzygotowany. To jest liberalność wg

Re: Wielka prosba do Pana Macieja Sniezka.

fiona3333 napisała: > Zwracam sie dzis do pana z uprzejma prosba o pana opinie na > temat....czy sprawa moja ( numer ticketu w poprzednim poscie) > jest traktowana w sposob wlasciwy? > Prosze o pomoc i z gory dziekuje. Nie mam uprawnień ani ochoty, aby oceniać pracę

Re: w temacie kolei regionalnych w Polsce...

Koleje Wielkopolskie. Tymczasem, według informacji jakie uzyskało CZT, pan Dettlaff wcześniej otrzymał od Zarządu PKP S.A. zakaz podpisywania tej umowy. Pełniącym obowiązki prezesa został Henryk Szklarski - zdeklarowany przeciwnik procesu regionalizacji. W opinii CZT krok ten jest kolejnym

Re: zestrzelenie MH17- oficjalny raport

Jeszcze tego nie czytałem, tak jak nie czytałem całego raportu RT. Ale czytam, że wiele w tym raporcie nie rzeczy niezbadanych, ale zamierzonych przemilczeń. Zgadzam się tą opinią, w szczegóły nie będę teraz wchodził. Jednak mam kilka uwag na temat tego, co o nim już słyszałem, także tego co

Dziennikarze - grzechy prawdziwe i urojone

. www.polishguide.com/forum.cfm?tid=218&catid=9&dn=NEWS%20%2D%20Wiadomosci Stad aby uniknąć polemiki w tej kwestii, autor sugeruje prymitywizm zmuszając wszystkich do odrzucenia tej alternatywy. I w ten oto sposób Andrzej próbuje wyeliminować jakże istotna kwestie nie tylko z punktu politycznego ale i emocjonalnego, która ma wiele powiązań z artykułem Tomka

ja cię kpixie też pozdrawiam, oj kpixie, kpixe! :)

Naucz się znaczenia słowa propaganda. Czy ja cię zmuszam do wierzenia w cokolwiek? Mam znajomych, którzy mają urojenia i w nie wierzą. Cóż... 1. Co do treści - z twoich wypowiedzi o systemie edukacyjnym Białorusi, można było wywnioskować - ja odniosłem takie wrażenie - że nauka po białorusku

A jeszcze tego cepa wytrace z lap

Przeprosiny Petrucchia: Tutaj sa dodakowe informacje co do twoich rojen na moj temat: niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.sci.biologia&tid=11829435 Gąsiorowski został przeproszony za moja pomyłke na jego wlasną zgubę: skroc.pl/9b3f Petrucchio zwracam honor! Rzeczywiście; jeżeli

To chyba wystarczy-jak was widza tak was pisza:).

Tutaj sa dodakowe informacje co do twoich rojen na moj temat: niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.sci.biologia&tid=11829435 Gąsiorowski został przeproszony za moja

Re: PANIE SCANIE - PROSZĘ

. 2, osv.) ( (†) -er SVART Ähr. 46 (1560), DENS. G1 70 (1561) ); best. -na. ( svear (sw-) 1734 osv. sweer1560--1561. sviar (sw-) 1753--1995 ) ETYMOLOGI: i fråga om förh. i förhistorisk o. ä. historisk tid, om individer av en nordgermansk folkstam som enligt ä. uppfattning hade

alz777 głupek warczacy z własnej głupoty

alz777 napisał: > te żąłdackie zabawki nie dość, że drogie, to jeszcze awaryjne. > owolac komisje śledczą w sprawie zawarcuia tak debilnej decyzji w > sprawie zakupu tego złomu qwa! eXpert się odezwał! Opinia idioty jest tylko jego opinią! Naucz sie jednej cechy, jak nic nie

Re: lenistwo

1. Nie wiem czy wiesz, ale ubezpieczenia jachtowe są duuuużo bardziej skomplikowane niż mi się wydawało jeszcze niedawno. Tzn ubezpieczyciele dzielą świat na akweny i pory roku- minimalizują ryzyko i swoją odpowiedzialność. Nie bałem sprawy więc szczegółów nie znam, ale widziałem, że Angole

Do fachowcy od linuxa (od idioty)

nie chcę się zapluć. > > Nienawidzę. Nie używam. Obu. > > Zdumiewajaca opinia, a sadzilem ze sie czegos nowego > dowiem, na temat wewnetrznych mechanizmow, optymalizacji, > systemu pracy tego managera windows. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś na temat wewnętrzych

Artykul z Kuriera Lubelskiego

Artykul z Kuriera Lubelskiego <a href="www.kurierlubelski.pl/index.php? module=dzial&func=viewpub&tid=9&pid=41280#comments" target="_blank">Mija półtora roku mojego pobytu w Anglii. Wciąż bardzo dobrze pamiętam

Re: wycinanie brumbaka to jedyna metoda administr

kolor,.” Re: VEGE WIBRACJE Autor: misiu-1 Data: 25.07.2005 08:43 Kolejna załgana wege-agitka. , oni się karmią kłamstwami. Ideologia wegetariańska nie może istnieć bez obrzydliwej łże-propagandy. Bez instrumentalnego wykorzystywania do własnych celów już to umierających z głodu dzieci, już