2.0 sdi opinie

oprac. Filip Trusz

Skoda Octavia | To już 20 lat na rynku!

Skoda Octavia | To już 20 lat na rynku!

Lubiana i chętnie kupowana w Polsce Skoda Octavia kończy właśnie 20 lat. Sprawdzamy jak kompakt Czechów zmieniał się na przestrzeni trzech generacji i czym zdobył serca kierowców na całym świecie

Volkswagen Golf V (2003-2008) - opinie Moto.pl

Piątą generację przebojowego kompaktu Volkswagena łączy z poprzednikiem jedynie kształt nadwozia. Reszta to same nowości, tworzące zupełnie inne, dużo ciekawsze auto

Volkswagen Golf III (1991-1999) - opinie Moto.pl

Trzecia generacja Golfa mocno się już zestarzała, ale z wielu powodów przyciąga tych, którzy szukają sprawdzonego i taniego kompaktu.

Zobacz wideo

Czy warto czekać

dieslem) ręczna skrzynia 6-biegowa, a opcjonalnie - przekładnie automatyczna oraz 6-stopniowa preselekcyjna. W przyszłości VW planuje wprowadzenie czterech innych jednostek - w tym 1.4 FSI, 2.0 FSI i bardzo oszczędnej 1.9 SDI. Oficjalnie nie wiadomo, jaki silnik przewidziano do sportowej odmiany Golfa V

Volkswagen Jetta (1979-2010) - opinie Moto.pl

Volkswagen Jetta (1979-2010) - opinie Moto.pl

- diesel 1.9 SDI (64 KM) 1996 - silnik benzynowy 1.6 (100 KM), turbodiesel 1.9 TDI (110 KM) 1998 - premiera czwartej generacji (Bora), nadwozie sedan 4d, silniki benzynowe 1.6 (100 KM), 2.0 (115 KM), 2.3 (150 KM), turbodiesle 1.9 TDI (90 KM), 1.9 TDI (110 KM) 1999 - silniki benzynowe 1.8 (125 KM), 2.8

Seat Ibiza (1993-2002) - opinie Moto.pl

- modernizacja Cordoby. Zmiany stylizacyjne tak jak wcześniej w Ibizie. Silniki 1.2 12V (64 KM), 1.4 16V (75 KM), 1.4 16V (101 KM), 1.9 SDI (64 KM), 1.9 TDI (101 KM), 1.9 TDI (130 KM)2004 - silniki 2.0 16V (115 KM), 1.8 20V (150 KM - tylko w Ibizie), 1.4 TDI (75 KM - dla Cordoby)2005 - nowe silniki dla Ibizy

Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Proszę o wszelkie informacje na temat tego auta z silnikiem 2.0 SDI Rozważam kupno vw caddy i szukam informacji jak sprawuje się silnik, spalanie itd.....auto ma jeździć w długie trasy

Nowy Caddy 2.0 SDI kombi

Czy ktoś ma jakieś wiadomosci, opinie? I ile to kosztuje, bo wchodzę na VW strone i ceny nijak nie moge znaleźć. Z gory dziekuję za wszelka pomoc. chip

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

SDI nadaje się tylko do bardzo spokojniej jeździe w mieście, w trasie (mówię jeszcze o 1.9) SDI 68KM w porównaniu do TDI 90KM to jest muł tragiczny, jeśli tylko masz możliwość (nie ogranicza Cię np różnica w cenie sdi i tdi) to bierz diesla z turbo. Mi TDI mniej palił od SDI, w SDI praktycznie cały

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

soner3 napisał: > Smiejesz sie z wlasnej glupoty? > > Nie ma to jak dyskutowac z mundrym inaczej co to wie lepiej a gowno wie. > > Najpopularniejszy silnik 2.0sdi - DBK > > Bosch sprzedaje pompowtryskiwacze do silnikow ktore je nie posiadaja

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

polecam chociażby wejść na allegro i wpisać "sdi pompowtryski". do wersji silnika 2.0 są jak najbardziej dostępne jak widać.

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Znajdz mi ptysiu silnik 2.0 SDI ktory nie ma pompowtryskiwaczy albo przestan juz sie osmieszac Zamiasta przeprosic i przyznac racje bedziesz teraz kombinowal i wywracal kota na lewa strone -- zachowuj sie jak facet a nie jak pi..a

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Smiejesz sie z wlasnej glupoty? Nie ma to jak dyskutowac z mundrym inaczej co to wie lepiej a gowno wie. Najpopularniejszy silnik 2.0sdi - DBK Bosch sprzedaje pompowtryskiwacze do silnikow ktore je nie posiadaja

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

przy takiej jeździe to 7-8 litrów. Niewątpliwą zaletą jest to że auto jest niesamowicie wygodne. Po 20 godzinach jazdy nie umierasz. Obecnie mam doblo i uważam że caddy jest cała epokę z przodu, ale gdybym miał wybór to wziąłbym TDI i to najlepiej 2.0.

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

tylko ze jak sdi się popsuje to naprawisz niedrogo i przeżyjesz a jak ci pójdą pompowtrski w tdi czy turbina to bierz od razu pozyczke pod naprawe i to jest cały problem , he he.

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Jeśli kupujesz samochód używany kupuj SDI. Tańszy w naprawie i odporniejszy na zajeżdżenie przez poprzedniego właściciela. Jeśli kupujesz samochód nowy kup TDI. Będzie jeździło się przyjemniej.

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

z tego co sie orientuje to sdi to jest silnik diesla w starej dobrej wolnossacej wersji dlatego tez jest taki bezawaryjny i długowieczny ale i mniej dynamiczny ,oczywiscie jest on juz nieco zmodyfikowany i ulepszony od silników z lat 80 czy 90 ale zaden tam pompowtrysk czy inny comon rayle .

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

A w sdi popmowtryskiwaczy nie ma ? Co w tym narodzie wywaluje tai paniczny strach przed turbosprezarkami? Regenerowana do tdi mozna dostac za 1 tys zl a nowa za ok 2 tys zl Trwalosc turbosprezarki powinna wyniesc min 100tys km wiele smial o przekracza 200tys a wiec koszt

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

soner3 napisał: > To zle sie orientujesz nie sądze i wrecz jestem pewien że mam racje , he he.

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

wystarczajaco wygodne no i 3 rowery wchodzą bez składania po złożeniu 2/3 tylnego siedzenia. Doceniam też ławkę z tyłu która jest prosta bez wyprofilowanego miejsca i wygodnie miesci 3 osoby, jakby go tak wygłuszyć lepiej, wziać wersję 4motion, ze 140-150 KM i automata to nie chce innego samochodu :) ale ja mam

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Noo, to albo chcemy mieć lepszą wersję i w przypadku awarii więcej zaplacić, albo tanszą , gorszą wersję, którą będzie się taniej naprawiało. Tylko, że w ten sposób to wszyscy jeździliby 126p, tani, i naprawić można gumką recepturką, puszką od piwa i butaprenem ;)

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Dacia jest oszczedniejsza mniej pali szybciej jezdzi i mniej kosztuje. -- Вoдкa - не женщинa, дoлжнa быть хoлoднoй

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Caddy to bardzo solidne auto z "korzeniami" w LKV silniki diesla niedozdarcia ..,jedem problem przy szybkosci na autostradzie na dlugiej trasie niezlosc sie gdy po podrozy twoi pasazerowie beda krzyczec do ciebie ,auto jest glosne niestety.

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Jeżdziłem Caddy i pozytywnie byłem zaskoczony dosc niskie spalanie i duza moc co daje przyjemna i miła jazde tym samochodem superfuryy.blogspot.com/

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

a ty w ogole na uzywke polujesz czy nowy chcesz kupowac. jak uzywki to sobie popatrz w ogole co i za ile chodzi... obczaj sobie np to, przy kupnie uzywki nie straci tak od razu na wartosci.

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

A tu sa silniki do Caddy III www.boschdiesel.pl/czesci.php?idgrupyczesci=11&idmodelu=930

Re: Opinie o VW Caddy 2.0 SDI

Popieram przedmowcow, lepiej zainwestowac w diesel. bedzie mocniejszy. mozesz sobie wejsc np na stronke i pobawic sie konfiguratorem, bedziesz mogl posprawdzac jakie rozwiazania sa na twoja kieszen.

Ostatnie dwa typy: Caddy 2.0SDi vs Combo 1.7Dti

opinie Moje przemyslenia: VW - ladniejszy; 3 siedzenia z tylu 1/1/1; chyba trwalszy silnik; chyba ogolnie solidniejszy wóz. Opel: tanszy w zakupie i chyba w utrzymaniu; siedzenia z tylu 1/2; obawa, ze turbina sie zepsuje a ja zbankrutuje od naprawy kosztow; bardziej dynamiczny silnik

NEOSTRADA - opinie

czy ktos z was korzysta juz neostrady ? wydaje mi sie to ciekawa oferta, teraz dzialamy na sdi, ale przydaloby sie szybsze lacze 0,5 Mb to juz cos

Re: Opinie Fabi 1,9 SDi

Spox :) Rzuc tez okiem tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=27691770&a=27799769 Pozdrowka, Pap :)

Re: Opinie Fabi 1,9 SDi

Czolem! Napisalem juz tam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=27691770&a=27754828 Pozdrowka, Pap :)

Octavia 1.9 SDI- warto kupić?-Wasze opinie

Od dłuższego czasu szukam do kupienia rodzinnego samochodu(nowego) za mniej więcej 50 tys. zł. Po ostatnich wizytach w salonach mój wybór się zawężył do: Civica, Focusa no i Octavii. Czasy są jak wiadomo ciężkie to z Octavii zainteresowałem się wersją 1.9 SDI która kosztuje niby w promocji 49

Re: Ostatnie dwa typy: Caddy 2.0SDi vs Combo 1.7D

czesc adam, moez to neiwiele pomoze - nie jezdze zadnym z tych aut - ale podziele sie z Toba chwila refleksji na temat opla. jezdze corsa 1.3cdti (silnik zupelnie inny od 1.7dti, ale badz co badz turbodiesel). jako punkt odniesienia przyjmuje 2. auto ktoorym jezdze: peugeot 206. na podstawie

Re: www.kmiecie.pl - opinie

Tia :P najszybsze lacze ;-) 2mbitowy dsl :) hue hue ;-) wczesniej co bylo sdi :P ?

Re: Octavia 1.9 SDI- warto kupić?-Wasze opinie

I jeszcze tylko jedno pytanie- jak często trzeba Octavia 1.9 SDI serwisowć- co 10,15,20 czy też może 30 tys km?

Re: NEOSTRADA - opinie

widze ze neostrada jest jeszcze w wersji beta 0.X ;) tyle przestojow i to u kazdego z uzytkownikow - to duzo od pol roku mam sdi i jeszcze nie trafilem na moment, zeby nie dzialalo - a przed kompem spedzam polowe zycia ;) mimo wszystko - jesli u nas bedzie dostepna ta usluga przesiadam sie od

Re: NEOSTRADA - opinie

yasny napisał: > widze ze neostrada jest jeszcze w wersji beta 0.X ;) > tyle przestojow i to u kazdego z uzytkownikow - to duzo > > od pol roku mam sdi i jeszcze nie trafilem na moment, zeby nie dzialalo - a prz > ed kompem spedzam polowe zycia ;) > mimo wszystko

Re: Octavia 1.9 SDI- warto kupić?-Wasze opinie

No coz, chyba zalezy czego sie szuka i oczekuje od samochodu.Niewatpliwie Octavia ze swoim bagaznikiem- chyba z 500l jest warta rozwazenia, zwlaszcza jak masz juz rodzine.Z drugiej strony silnik 1.9 SDI zwykły diesel jest naprawde mulowaty(kiedy sie tym przejechalem w Golfie). Odwdzieczy Ci sie

Re: Octavia 1.9 SDI- warto kupić?-Wasze opinie

). Ze dwa razy zdarzyło się 4,8. Przy normalnym ruchu ,sprawnej jeździe do 120 km.h -spalanie w trasie 5,8- 6 litrów : ))) Jak ktoś lubi szarpać ,to może mieć pewnie i 20 litrów na 100 . Tej zimy ,przy minus 20 stopniach ,wyjechałem z ulicy na której parkuję pod firmą i przejechałem 300 metrów

Re: Octavia 1.9 SDI- warto kupić?-Wasze opinie

Jak ktoś tak kocha jeżdzić tanio to może sobie zalożyć do 2 litrowego silnika gaz . Zbiornik toroidalny zamiast koła zapasowego (15 cali ). Tyle ,ze instalacje z bezpośrednim wtryskiem gazu są dośc drogie 4,5 5 tys. Sa natomiast pozbawione wad instalacji starszych i nie straszne im plastikowe

Re: Octavia 1.9 SDI- warto kupić?-Wasze opinie

rekonesans po salonach. To prawda, że 100 KM jest zdecydowanie bardziej dynamiczny, ale jest tez druga strona medalu- zuzywa zdecydowanie wiecej benzyny- w miescie z danych katalogowych wynika, ze pali 10.7 l/100 km podczas gdy diesel 1.9 SDI- 7l. roznica jest wiec znaczna przynajmniej dla mnie- 2

Re: Neostrada TP - proszę o opinie!

1. W porównaniu do SDI jest bardziej zawodna i "kapryśna" ( np. mój kabel telefoniczny, biegnący przez mieszkanie, z jakiegoś powodu nie został przez modem neo zaakceptowany ). 2. Jest faktycznie szybka. 3. Program obsługujący Neostradę jest niestabilny, konsultant z infolinii

Re: mam pomysł...........

• Re: mam pomysł........... adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl Gość: maryjo2 07-09-2003 20:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując Mario, nie wmawiaj mi, ze twoje opinie sa moimi opiniami. Nie są, czy to tak trudno zrozumiec i zaakceptować?

JAZDA NA OLEJU RZEPAKOWYM

Proszę o opinię.Chodzi mi o konkretną, sprawdzoną w praktyce opinię o używaniu oleju rzepakowego do napędu silnika dieslowskiego. Słyszałem, że można dolewać w proporcji do 20-40% oleju rzepakowego mieszając z ON lub nawet w 100% jesli ma się zamontowane jakies specjalne urządzenia. Pragne

Rodzinny wol roboczy - budzet 25k

/4 lata. Samochody ktore bralem pod uwage to VW Caddy 1.9TDi(ewentualnie 2.0 SDi), Berlingo/Partner 2.0HDI, Ford Connect 1.8TDdi i Opel Combo 1.3DTi. O Caddym slyszalem wiele dobrego, ale jest najdrozsze. Berlingo i Partner maja niezle silniki i przyzwoite koszty utrzymania. Connect traci wiele

Pytanie do sieciowcow

Mam pytanko: zamierzam ze znajomymi w bloku zalozyc siec (7-8 osob) i puscic przez nia internet Rzecz polega na tym jakie lacze wybrac: 1. Neo podobno nie moze chodzic po sieci 2. PetroNet - jak wyzej 3. DSL - duzy koszt 4. SDI - czy warto i czy jeszcze to robia?? Czekam na Wasze

Re: SPROSTOWANIE 2

dziewczynko wstrzymaj oddech, policz do 10, wtedy pomysl, a pozniej pisz. chyba niewiele cie pani prafoesor od informatyki nauczyla - *czudec.sdi.tpnet.pl to nie "numer IP" - odsylam do uzytecznych lektur po poszerzenie wiedzy - w zakresie "namierzania" takze to ze ten uczen wg. ciebie i

Re: co oznacza volkswagen TDI a ci SDI ??

Jestes bardzo leniwa...i wygodna wystarczy wpisac w wyszukiwarke.Gdzie jest moderator? • Roznica pomiedzy silnikami SDI a TDI crimson_wind 27.03.07, 20:44 + odpowiedz Rozwazam zakup VW Polo, diesel oczywiscie. Wsrod ogloszen widze modele z silnikami SDI oraz TDI

Re: Prosze o rade-usługa VECTRANET eV_dom

Jesli porownasz to z sdi to niewatpliwie bedzie lepiej w przypadku sciagania ale nie wiele co do wysylania to bedzie wolniej. Bedziesz miala mniejszy abonament i tyle nie wiem jak dzial ci to sdi ale sa rozne opinie na ten temat. Troche drogawo jak za 128kbps, ja mam za te 70zl do 2Mbps w

Re: Roznica pomiedzy silnikami SDI a TDI

crimson_wind napisał: > Dbac o turbosprezarke, czyli rozumiem ze wizyty w ASO sa nieuniknione? Bo ja > co najwyzej moga ja szmatka wypolerowac :) Wyszukiwarka postów to Twoj przyjaciel :-) Bylo o tym nie raz: 1. Nie 'deptac w podloge' na zimnym silniku. 2. Po jezdzie pozwolic

Re: List pani dr. na temat diety optymalnej

pa54.zgora.sdi.tpnet.pl/jw/ Nasza sieć pa54.zgora.sdi.tpnet.pl/ -----BEGIN PGP SIGNATURE----- Version: PGPfreeware 7.0.3 for non-commercial use <http://www.pgp.com> iQA/AwUBPW+kmXgMD6ioIMk0EQLpMwCgm45Yi9/V4+RnG4ffgX0elxDB7T4AoN1g 8/kji2OZwwr

Re: Honda Accord czy Subaru Legacy

aa5aa napisał: > Czy 155KM w Accordzie 4D to wystarczajaca moc jak na to dosyc ciezkie auto. > Przy accodzie kombi slyszalem opinie, ze to troche za malo. Zależy. Jak regularnie jeździsz Imprezą STi, to Accord 2.0 jest mułem. Jak jeździsz Fabką SDi - taki Accord to rakieta

Opinia Andrzeja.

Sorry, to poprzednie to nie byla oczywiscie moja wypowiedz: adres: *.zgora.dialog.net.pl Gość: ob. 16-04-2003 12:55 Ta opinia jest szczegolnie interesujaca, w ogole ten Andrzej to ma leb jak piec. Andrzej: adres: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl "Agora utrzymuje pozę niepokalanej co z daleka

Re: stały dostęp do internetu w okolicy Bielska..

Kiedy mieszkałam w Bielsku, też miałam sdi - i również nie narzekałam, było prawie bezawaryjne (w ciągu trzech lat użytkowania zdażyły mi się może 2 przerwy w dostawie netu, góra 30-minutowe). Neostrada, cóż... słyszę różne opinie na jej temat, ale generalnie nie jest polecana. -- colour

Re: demówka czy nówka?

opinie> np. o 1.9 tdi 90 KM. Silnik nieporównywalnie dynamiczniejszy od sdi, a tak sam > o bezproblemowy.mniej problemowy Sam się nie znasz...Silnik z turbiną nie może być mniej awaryjny od SDI bez turbiny....to logiczne...turbina jak się zesuje to kosztuje kilka tysięcy zł

Re: Zuzycie oleju silnikowego - nowy diesel

Witam! Dzieki za obszerne wyjsnienie! Autko to Fabia Combi SDI (silnik VW, bez turbo). Specjalnie nie pisalem ze Fabia bo zamiast rzeczowych wypowiedzi mialbym 20 postow wysmiewajacych Fabie jak tylko sie da a po co mi to :) Ogolnie silniczek jest super, tylko ten olej mnie troche zmartwil

Re: Czy silnik 1,2 w Skodzie Fabii jest ok?

Nasłuchałem się już mnóstwa opinii o "słabowitości" 1,2 HTP. Wygłaszają je w 90% ci, którzy nigdy nim nie jechali. Potem jak ich podwożę to im szczęki opadają. Sam mam 1,2 HTP 64 KM. Wcześniej miałem SDI o takiej samej mocy - beznynówka ma lepsze przyspieszenie. Poza tym uważam, że to

Do Pana Olega,

dostrzegłaś tego. autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 21:20 *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl Język jest taki za sprawą LUBELSKIEGO GŁUPKA PERŁY autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 21:18 *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl Na kogo ten LUBELSKI GŁUPEK PERŁA się porywał

Opinie "specjalistów" o Małyszu

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl Data: 29-12-2002 12:22 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------ Co jak co, ale w przeciwieństwie do konkursów PŚ, w eliminacjach Małyszowi wiodło się dotąd super - najdłuższe skoki

Re: pomozcie

Kurde, mam to samo z klapą bagażnika! Mam w miarę nową sztukę, 1,4 TDi z 2006, nie ma już tej wajchy przy siedzeniu kierowcy podnoszącej bagażnik, idzie z centralnego. I nie zawsze da się otworzyć. Poza tym żadnych wpadek nie odnotowałem, poprzednio przez 2 lata jeździłem Fabią 1.9 SDi i też

JAK PRZESLAC FAX PRZEZ NET ???

!!! ??? - czy ktoś moze podzielić się własnym doświadczeniem ??????? • Jak wysłac FAX przez net??? IP: *.gdow.sdi.tpnet.pl Gość: gondi 14.01.2003 20:27 zarchiwizowany nie mam dostepu do faksu ale slyszalem cos kiedys, ze mozna to zrobic majac dostep do sieci. Czy ktos moze mi pomoc jak to

PROTONET, WI-NET, LERID etc. Kto lepszy ? :)

SDI ISDN czy po prostu modemu. Jaki uzyskujecie transfer, przy jakim łączu i ilu userach? Napiszcie , bo nie wiem czy to tylko u mnie jest taka kaszana. Polecam "pingnąć" sobie adresik www.lerid.com.pl. P.S. Może przez wszystkie Wasze opinie zamieszczone tutaj bedziemy mogli wybrać

"Przyszłość B2B na swiecie i w Polsce"

innymi firmami doradczymi i nie było porównania z BC Andersena. • Re: DO EMISKA adres: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl Gość portalu: eMisiek 23-01-2002 16:05 Własciwie siedzę w tej chwili nad B2B na

Re: Dostęp do Internetu w TVK Dami

zadnym wyznacznikiem. Wystarczy ze trafisz na server o np laczu 256k/s i zima...albo np na server postawiony na SDI... Zycze ci abys takie transfery mial jak najdluzej ;))) Mysle ze za jakis czas zweryfikujesz troche opinie swoja, jak takich ludzi ktorzy przez noc zassysaja takie ilosci danych

Re: VW Golf 1.4

wiąże się z dużym zużyciem paliwa i silnika. Jeździłem kiedyś nowiutkim golfem 4 1.4 jako pasażer i słuchałem opinii kierowcy który przesiadł się ze słabszego auta. Ciągle był zdziwiony, że jedzie tak szybko i hamował :). Ja jeżdżę SDI 68 koni i widzę 2 wady - uciążliwe wyprzedzanie i nisko położona

Re: WAŻNE

zdarzyła mi się oprócz tego chyba tylko raz, ale nigdy z padniętą linią telefoniczną. Za to neostrada ponoc w Krakowie chodzi wbrew opiniom w tym wątku niestabilnie - chociaz to moze zalezec od centrali, tak samo jak SDI. Jak bede wiedział, ze działa stabilnie - to sie przełącze na neo

najlepsze cytaty " Ivicy "

" Konstanty Dombrowicz Autor: Gość: bmirek@o2.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Data: 22.08.2002 09:38 Witam!!! Nazywam się Mirosław Bartkowski i jestem członkiem sztabu pana Konstantego Dombrowicza. Widząc jak wielkie poruszenie wywołała osoba pana Dombrowicza (często pozytywne jak i

wspomnienia przed - wyborcze

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=304&w=2755458&a=2755458 " Konstanty Dombrowicz Autor: Gość: bmirek@o2.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Data: 22.08.2002 09:38 Witam!!! Nazywam się Mirosław

Re: Ekipo Dmbrowicza!

sator_arepo napisal: >- na domiar wszystkiego to nie do skrzynki satora_arepo ktoś się włamał sciemniacie, obywatelu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=6296668&v=2&s=0

Bomanowska pisał nierzetelnie o EC1 i SSS i CŁC

) zrezygnował w uczestnictwie w radzie Fundacji Sztuki Świata.Zasłużyła na Hienę Roku ukrywając przed opinia publiczną,że prowadzony przez tegoz samego Walczaka proejekt Specjalnej Strefy Sztuki został powiekszony z ok 35 tys m2 do ok 60 tys m2 i że pociągnęło to za soba wzrost kosztów budowy z ok 400 mln do ok

Re: Skoda Octavia 1,4 55W (75 Hp)

jedyna octavia jaka jezdzilem miala silnik 2,0 115km. i nawet ten model wydawal mi sie wolowaty (choc w miare elastyczny). jakby nie patrzec octavia to kompakt i w komapktach silniki o podobnej mocy jeszcze sie montuje: ten sam silnik ma golf (rowniez kombi), leon (z reszta, to ta sama plyta

Re: Ford Fusion...warto ?

ja rowniez zastanawialem sie nad takim autem. zaczalem od kryteriow: hatchback lub combi z bagaznikiem do ktorego zmieszcze spory wozek, z silnikiem diesla, abs, 2 poduszki. no i okazuje sie, ze fussion silver 1,4 diesel obok skody fabii combi sdi to najtansze auto spelniajace takie

Re: Motodziennik: Kłopotliwe diesle

. 1.9SDI? Nie do zajeżdżenia. Im mocniejsze silniki, tym gorzej. 1.9TDI jeszcze jakoś ludzie chwalą - nawet jak coś padnie, to naprawa jest umiarkowanie tania (oczywiście im mocniejsza wersja, tym padają kosztowniejsze komponenty). 1.9dCi? 2.0TDI? 2.0TDCI? 2.2DTI? 2.2dCi? Wtryski, pompy, naprawy po

Re: blueconnect - proszę o opinie tego netu

pakietowa ale do tej pory np Era oferowala tylko 3 pakiety 2,20 i 60MB - dobre tylko do odbierania poczty i to z kont płatnych gdzie nie ma reklam. Od niedawna jest za to możliwość skorzystania z Uploadów Satelitarnych ale co z uplinkiem czyli łączem zwrotnym? No cóż od niedawna oferta SkyDsl z

Re:

NNTP-Posting-Host: pp63.warszawa.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1099307642 8805 213.25.55.63 (1 Nov 2004 11:14:02 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 1 Nov 2004 11

Re: niedozajezdzenia ale mulowaty niemilo

bezawaryjnosci - VW Polo 1.9 SDI, roczny przebieg ok. 100.000 km. Po dwoch latach uzytkowania - przy normalnej obsludze serwisowej - samochod jak nowy. Spalanie srednie okolo 5,0 l/100 km. Przy najwiekszych mrozach pali bez zarzutu pod warunkiem, ze lejesz normalne paliwo. Ze swojej strony moge jedynie

Re: chleba, pracy- nie papieza

Pozwole sobie zabrac glos w tym jakze zajmujacym watku. Po pierwsze , Mario, jak Cie lubie , tak musze Ci zwrocic uwage. Zjednej strony czytamy: • Re: chleba, pracy- nie papieza adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl Gość: mario2 20-08-2002 15:07 ta, tam

Re: zwyczajna komercha

Podzielam w pełni Twoją opinię choć moja droga do internetu była inna, cięższa. Miliony złotych utopionych w modemie "dostępowym", nigdy nie oddanych bo "wszyscy się uczymy i popełniamy błędy" (słowa tepsiarza-informatyka). Na moje pytanie - dlaczego za te błędy mamy płacić jedynie my

Zagadkowy "Jan" z Krosna...

Bez wątpienia człowiek podpisujący się "Jan" posiadający adres IP:*.krosno.sdi.tpnet.pl, to postać niezwykle kontrowersyjna na tym forum. Jednakże mnie, doświadczonego internautę, bardziej niż jego opinie zaintrygowała częstotliwość z jaką zamieszcza swoje posty. Powiem otwarcie, iż rzadko

Re: Czym jeździmy?

Najlepszym srodkiem transportu czyli... na piechotkę. Spacer godzinny to nie spacer :-))). Własnego auta nie potrzebuję posiadać ( obecne potrzeby transportowe to jakies max. 500 km rocznie) tylko mnie ciagle WYKORZYSTUJĄ wszyscy i jeźdzę czym kto zaproponuje. A najczęsciej fabią kombi 1,9 sdi

BIG BLUE w Egipcie

wybrac do hotelu Ambasador z ich oferty). • Re: Big Blue w Egipcie adres: *.lubon.sdi.tpnet.pl Gość: MARCIN 11-01-2003 15:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując JEŚLI CIE STAĆ TO DOPŁAĆ DO AIDY LUB SULTANA. NAPISZ NA CZYM CI ZALEŻY W EGIPCIE, BO DO PLAŻY

ODPOWIEDŹ NA ZARZUTY O KOSMOSIE DLA USA!!!!

JEŚLI CHODZI O SDI REAGANA TO NIE WIADOMO CZY NIC NIE WYSZŁO! SŁYSZELIŚCIE O PEWNYM BIURZE W PENTAGONIE ZAJMUJĄCYM SIĘ MANIPULOWANIEM PRAWDĄ? NP. NIEDAWNO WE WIADOMOŚCIACH! UWAŻAM IŻ JEŚLI JUŻ O TYM MÓWIĄ TO JUŻ MAJĄ NA ORBICIE PROTOTYPY LUB SĄ BLISCY ICH URUCHOMIENIA! CO DO FINANSÓW TO CHYBA

z Archiwum X ...dla Blonga...

Tak się składa Panie Blong że wypowiedzi innych na temat Pańskiej prozy, czy tu czy w wątku Agenta i Nowego w mojej opinii zamykają temat który Pana tak oburzył ponieważ w mądrości swojej byłes łaskaw pouczyć mnie , o tym jaki sposób dyskusji i argumentów właściwy jest, a jaki świadczy o

wspolpracownik Prezydenta - sledzi Forum i donosi

Konstanty Dombrowicz Autor: Gość: bmirek@o2.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 09:38 Witam!!! Nazywam się Mirosław Bartkowski i jestem członkiem sztabu pana Konstantego Dombrowicza. Widząc jak wielkie poruszenie wywołała osoba pana Dombrowicza (często pozytywne jak i czasami

CORAL BEACH RESORT - Egipt

. • Re: Coral Beach Resort- EGIPT adres: *.lubon.sdi.tpnet.pl Gość: marcin 10-01-2003 16:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując nie martw, hotel jest ogromny ale całkiem oki. jest kilka barów restauracji, plaża bardzo duża, pokoje całkiem całkiem,ja nawet dałbym

Blonga erotyczne 'argumenty' w dyskusji.

..? Pozdrawiam! Ignorant +++ • wiecej informacji adres: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl Gość: Blong 08-11-2002 23:11 odpowiedz na list odpowiedz cytując www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=395&w=3552437&a=3556558 p.s. dzieki nurni

Re: Podejście do samochodu

piszac o silniku pisalem o doborze do masy bo czesto silnik 1,4 czy 1,6 w rodzinnym zje więcej paliwa niz 2 litry :-))) Co do rozmiarow rozumiem bo ja wlasciwie nie wchodze do większości samochodow na tyl i do do wielu z przodu ze wzgledu na wzrost. Ale... pytanie czym jest komfort? ludzie

Gorbaczew gral jak mu Reagan pozwalal

ekspertow, ktorzy wyrazili opinie, ze SDI zniweluje calkowicie soweiecki potencjal atomowy. Zeby nie zostawic Amerykanow z monopolem nuklearnym Kreml musial zrobic dwie rzeczy: 1. usiasc do rozmow na temat rozbrojenia. 2. unowoczesnic panstwo tak by moglo stawic czola Amerykanskiej potedze naukowej

Kilka uwag technicznych.

rhemek napisał(a): > W poniedzialek lub wtorek zaloza mi w el-necie isdn na ryczalt 360 zl > miesiecznie. Za montaz place 10 zl.Tym samym mam w d...e tp, gdzie bylem > notorycznie oszukiwany w sprawie sdi, bo palanty nie chcialy sie przyznac, ze > na bartodziejach maja

AKK-Net

Gość portalu: Soltec napisał(a): > Średni transfer przy sciąganiu czegoś w sieci do > której jestem podpięty wynosi ( i tu UWAGA) 800 > bajtów/s , najwyszy zanotowany to 8 kb/s. > Firma LERID Sp. z o.o. z Tarnowskich Gór ul.Ułańska 16 > postawiła łącze o przepustowości 2

___do_Andy''ego_______ofiary__________MANIPULACJI_________

czego nie dostrzegłeś. ___________________________________________ W tym wątku jest teraz 6 postów. 1. anonimowy 2. anonimowy 3. >Twój< 4. anonimowy 5. szwedzki 6. >mój< MANIPULACJA: 1. anonim rekomenduje stronę 2. anonim ją chwali 3. Ty potępiasz trzech

przeniesiony post z podforum

MONDRALE!!!! • Re: Czy prezydent Mirosław Milewski postąpił niez IP: *.plock.sdi.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: zez 28.10.2003 22:31 odpowiedz na list I co dalej ? Czy starczy determinacji radnym, aby doprowadzić wyjaśnienia do końca ? Przecież

Z Triadą do Egiptu - tak czy nie ?

Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? adres: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl Gość: pece 04-02-2003 20:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując Poradźcie !!! Po kilku latach jezdzenia z Neckermannem i TUI chce zaryzykowac Egipt z Triada. WARTO ??? • Re: Z TRIADĄ DO

Re: Punto czy Fabia?

Witam :) Nie odpowiem na pytanie bo Puntem jezdzilem chyba tylko raz, wiec moje opinia odnosnie punto jest nic nie warta, ale jako posiadacz Skody Fabia Combi (wprawdzie SDI a nie HTP) moge napisac co o niej mysle. W ciagu jakis 10 miesiecy przejechalem 36 tys: Negatywne cechy: - ciagle

babariba w odp. Czlowiekowi Katarynie I CO BASIU

jak Rapaczyńska skasowała... Autor: Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl Data: 24.03.2004 08:06 ... zapis na swoim twardym dysku - TO BYĆ DOBRY UCZYNEK. Chociaż skasowanie dotyczyło zapisu mogącego mieć kluczowe znaczenie dla określenia czasu powstania jednego z kluczowych 'dowodów

Re: Tabletki przeciw cellulitisowi

rybne, olej sojowy, lecytynę; 1 kaps=240 mcg jodu przez 8-12 tyg zażywa się 2 kaps na dobę:1 na śniadanie i 1 po południu/wieczorem www.cellasene.pl • Re: Czy któraś z Was brała CELLASENE ? n/t IP: *.drezdenko.sdi.tpnet.pl Gość: Emma 20.05.2004 17:27 odpowiedz na list A ja

a jednak propaganda sukcesu - jak w komunie

Autor: Gość: bmirek@o2.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Data: 22.08.2002 09:38 Witam!!! Nazywam się Mirosław Bartkowski i jestem członkiem sztabu pana Konstantego Dombrowicza. Widząc jak wielkie poruszenie wywołała osoba pana Dombrowicza (często pozytywne jak i czasami negatywne opinie

czemu takie ciekawe wątki chowane są do archiwum?

internautów? • Re: NARTY- białe szaleństwo ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl Gość: Kaczusia 20.11.2001 08:22 zarchiwizowany Kiepski, bo kiepski, ale jestem. • Re: NARTY- białe szaleństwo ! gaptosia 20.11.2001 12:55 zarchiwizowany Są, są! Jeśli nie ciałem to

Narty odkurzyć trzeba !.

! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl Gość: Kaczusia 20.11.2001 08:22 zarchiwizowany Kiepski, bo kiepski, ale jestem. • Re: NARTY- białe szaleństwo ! gaptosia 20.11.2001 12:55 zarchiwizowany Są, są! Jeśli nie ciałem to napewno duchem. A co z Ameliówką? Czy tam nadal

O Viście cz. 3

:38:34 + odpowiedz na list ŚMIERĆ I WOJNA ! KATASTROFA HUMANITARNA ! HI-TECH ZAGROŻENIE NUKLEARNE ! patrz raport AMNESTY INTERNATIONAL ! Re: Zmarla 445 ofiara zydowskiego ludobojstwa:Nazim al Agha 20 lat Autor: Gość: Vist IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl Data: 12-06-2001, 17:08:31 + odpowiedz na list

Re: Opel Astra III (2004 - 2011)

A ja właśnie skodę będę bronić ! Mieliśmy skodę fabię I 1,9 SDI 2001 r - nic kompletnie się nie psuło, spalanie bajkowe- 4 litry z klimą na koniec świata można było zajechać, wyglądała super i każdy myślał że jest z 2005 - 6 roku, do wymiany tylko rozrząd, klocki itd itp. Potrzebowaliśmy większy

Re: neostrada - co doradzacie ?

Korzystałem najpierw z SDI, później neostrady i -- wbrew ogólnej niechęci wobec TP - polecam. 1. Obsługa techniczna... świetna;> Nie mogłem uwierzyć, gdy na drugi dzień po zgłoszeniu awarii przyszli technicy z laptopem i... naprawili problem od ręki. W ogóle problemów wielu nie było, w

ANTY NARODOWY SPIS POWSZECHNY

postanowienia i przepisy takiego rządu Podatnik - Człowiek łatwowierny ,podatny na wszelkie sugestie i pogróżki od którego z łatwością można wyłudzić pieniądze. • Re: ANTY NARODOWY SPIS POWSZECHNY adres: *.zgora.sdi.tpnet.pl Gość portalu: km2bp 22-04-2002 03

Re: ANTY NARODOWY SPIS POWSZECHNY

postanowienia i przepisy takiego rządu Podatnik - Człowiek łatwowierny ,podatny na wszelkie sugestie i pogróżki od którego z łatwością można wyłudzić pieniądze • Re: ANTY NARODOWY SPIS POWSZECHNY adres: *.zgora.sdi.tpnet.pl Gość portalu: km2

Najczęściej czytane